Espanjassa...

Thursday, September 14, 2006

Vihdoinkin kamppa

No niin! Vihdoinkin sain siis kampan, lukemattomien puhelujen (+ kiitettavan korkean puhelinlaskun..)ja noin kahdeksan kayntikerran jalkeen. Oon tosi iloinen ja tyytyvainen. Cuatro Caminosilta (ei ihan ydinkeskustaa, mutta muutaman pysakin paassa pohjoisessa pain) pienen huoneen asunnosta, jossa on ennestaan kolme hollantilaista opiskelijatyttoa. Vuokra 285 eli hyvin inhimillinen ja sisaltaa lisaksi sahkon ja veden. Viihtyisa olohuone, keittio ja muutenkin siistinoloinen asunto, mutta myos rento - ei siis ole ongelma vaikka kavereita kutsuisi kylaan :) vuokraemannalle jatin 30 euroa takeeksi siita, etta muutan huomenna ja ylipaansakin taalla on tapana, etta vuokrat maksetaan kateisella. Han oli myos todella sympaattinen, kuitenkin myos tiukka ja reilu etta sinallaan jai luotettava kuva (ihan oikeesti:). Ainut miinuspuoli, mita pitkaan pahkailin, oli se, etta mun huoneessa ei oo suoraa ikkunaa ulos, vaan ovi ja ikkuna olkkariin (kuulostaa oudolta, mutta on se aivan jees), josta tietty voi sitten tuulettaa. Toisaalta se voi olla myos hyva, koska vieressa on tosi suuri katu (mika tekee paikasta myos turvallisen asua), niin ei kuulu halya. Oon tosi iloinen vaikka nyt jannittaa, miten tulee siina viihtymaan kuitenkin jne.

Mut on naa ihan uskomattoman stressaavia ollu kaikinpuolin naa ekat paivat, tuntuu etta on kayny niin varabensalla ettei koskaan. Paljon on kylla oppinut asuntohausta ja se on kehittavaa, tanaan jo ihan rutiinilla kavi ostamassa aamulehden ja katteli netista ilmoituksia ja ylipaansa tietaa vahan, milta alueelta kannattaa kattoa ja minkalaisia ilmoituksia..

Tanaan oli myos kielitasokoe yliopistolle, etta tietaa mihinka kielikurssiryhmaan paasee (toivottavasti, koska paikkoja on kuulemma rajoitettu maara). Yksi yo enaa hostellissa (onneksi), huomenna muutto ja uudet kuviot, mutta jippii, kyl taa varmaan tasta kuitenkin alkaa luistaa! Nyt varmaan uskaltaa jo illallakin heittaa hieman vapaalle. jess! :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home