Espanjassa...

Tuesday, October 24, 2006

Sataa sataa ropisee

Nyt blogia voi kommentoida myos muut kuin jasenet! Kiitos Vilma, ilman sua en olisi edes huomannut, etta tammoinenkin mahdollisuus on, kun vahan saataa.

Elama rullailee, mutta taalla sataa melkein koko ajan. Kumisaappaat olisivat kylla kova sana. Onneksi meidan asunnossa alkoi lammitys viikonloppuna (vaikka vuokraemanta sanoi, etta vasta marraskuun alusta), niin ei tarvitse enaa latoa kolmea paitaa paallekain, kun menee nukkumaan, mun peitto on aika ohut nimittain. Aivan taivaallinen tunne nauttia lammosta!

Yska vaivaa, mutta onneksi eilen laakari maarasi jotain laaketta, joka ainakin tuntuu tuhdilta, niin eikohan se tasta. Viikonloppuna lahdetaan vaihtarimatkalle Sevillaan, joten parempi olisi olla kunnossa.

Luennoilla mulla on jo muutamia ystavia! On ihanaa, etta voi jostain muustakin jo jutella kuin "mita kuuluu, vasyttaa" tai "voi harmi, etta taas sataa". Jutelkaa ulkkareille, koska he kaipaavat sita! Ei sita muuten oo paikallisiin tutustunut juuri yhtaan. Tosin joskus on arsyttavaa, kun aina eka kommentti, minka kuulee kun kertoo, etta on Suomesta, on: "Hace frío, no?" (kylmaa, eiko?). Niinkuin Suomessa todella olisi se ikuinen talvi, ja huono saa, porukka luulee, etta Suomessa sataa koko syksyn. Meinasin pimahtaa, kun yksi vaitti suomen olevan japanin sukukieli (ja tama tapahtui siis ennen kielitieteen luentoa..). Tai etta ei tiedeta, etta suomi on kieli ylipaansaan. Englantia luullaan joskus toiseksi viralliseksi kieleksi.

No, taytyy ajatella, etta olemme niin eksoottisia, etta meista ei paljonkaan tiedeta :) Ja toisaalta, mitapa mina tiedan esimerkiksi Bulgariasta?

4 Comments:

  • -Soy de Finlandia
    -AAH, Raikonen
    Ja päälle tietävä hymy.
    Tämä on oma "suosikkini" reaktiolistalla :).

    By Anonymous Anonymous, at 7:59 AM  

  • älä välitä.. täälläkin sataa koko ajan.Meidän parvekkeella jopa kasvaa sammalta tai jotain vastaavaa. sade ei kyllä haittaa, kun en ole ehtinyt koko päivänä ulos.

    By Anonymous Anonymous, at 9:18 AM  

  • Ilkalta ja Jarilta terveisiä, que lo pases lindo!

    By Anonymous Anonymous, at 1:27 PM  

  • Tämäkin lukija ilmoittautuu, kun pääsee non-bloggeritkin kommentoimaan. Kiva lukea sun juttuja! Oletko jo löytänyt kampaajan, joka suostuisi leikkaamaan kuten haluat? Parempaa vointia ja hauskaa Sevillan matkaa!

    By Anonymous Anonymous, at 7:53 AM  

Post a Comment

<< Home