Espanjassa...

Friday, December 01, 2006

Jejejee!

Valilla ihmettelin, miksi esimerkisi msn-keskustelussa tai sahkoposteissa monet espanjalaiset kirjoittavat "jeejee" vaikka asiassa ei olisi sinallaan mitaan erityista hurraamista. Kunnes eraana paivana katsoin Frendeja tekstitysten kanssa, ja naurun aikaan myos teksteihin ilmestyi "jejejee" ja LAMPPU SYTTYI PAASSANI. NIINPA TIETYSTI! koska espanjassa j aantyy h:na, niin kaikki yllamainitut ovat taysin loogisesti "hehehee". Etta nain nauravat siis espanjalaiset, jejee :D

Tanaan tulee Miina ja hanen poikakaverinsa Aleksi vierailulle! Tosi kivaa, oon myos toivonut vaikka mita tavaroita :) Pari paivaa ollaan Madridissa ja sitten mennaan Pamplonaan kaymaan, koska Aleksin sisko opiskelee siella.

Nyt on melkein varmaa, etta jaan tanne myos kevatlukukaudeksi. Jos jaan, niin aion myos vaihtaa huonetta kampassa - suurempaan :) Mietin kylla paatosta pitkaan, jaadako tanne vai ei - toisaalta opiskelujen kannalta 'valttamatonta' ei olis jaada ja mietin, etta joskus voisi olla ihan hyva oikeasti saada vihdoin jokin tutkinto. Toisaalta taas viihdyn taalla ja tuntuisi todella saalilta lahtea juuri, kun on asettunut aloilleen. Espanjassa riittaa myos viela petrattavaa ja jos lahtisin, niin tuntuisi, etta syon kakusta vain kuorrutteen - ja vain kokeilemalla voi tietaa, onko syvemmalla jotain mielenkiintoisempaa vaiko pettymyksia. Nahtavaksi jaa!

Nyt laittamaan ruokaa..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home