Espanjassa...

Saturday, June 30, 2007

Loppusuoralla

Erasmus-aika alkaa olla lopullisesti ohi. Varmasti en käy enää yliopistolla, ja suurin osa kavereistakin on lähtenyt jo pois. On käyty viimeisillä illallisilla ja juhlimassa, ei silti oikein meinaa tajuta, että tässä se nyt sitten oikeastaan oli. Tavallaan jopa suututtaa, että kaikki aina vaan loppuu – vaikka niinhän asiat menevät.

Muuten viime päivät on olleet aika kiireisiä. Sekä ajallisesti että henkisesti, paljon asioita hoidettavana sekä tunnettavana.
Käytiin vuoristossa Madridin ulkopuolella, oikein kaunista, tosin reittejä ei ollut merkitty juuri ollenkaan! Niinpä päädyttiin seikkailemaan tunnin verran pikku polulla, joka ei välttämättä olisi johtanut minnekään, joten lopuksi palattiin varmuuden vuoksi pienen junaradan lähistölle tallustelemaan :) Salamancaan tehtiin myös päiväreissu, noin kahden tunnin päässä Madridista. Siellä on Espanjan vanhin yliopisto.

Huomenna lähden viikoksi Ciudad Realiin, jonnekin luonnonpuistoon lastenleirille ohjaajaksi. Celina kertoi, että heidän organisaationsa järjestämälle lastenleirille tarvitaan vielä ohjaajia, joten niinpä tungin itseni mukaan. Varmasti kiva ja opettava kokemus, mutta vähän jo jännittää, koska en tunne lapsia, ja muutenkin varmaan suhteellisen rankka keikka edessä. Leiri pidetään Pikku Prinssi-kirjan tiimoilta, ja ollaan jo mietitty ja suunniteltu erilaisia aktiviteetteja.

Aika sopivasti menee kämppäkin alta, koska tänne on tulossa remontti viikon päästä. Niinpä en joudu enää maksamaan vuokraa heinäkuulta, ja leirin jälkeen asun muutaman päivän Terhin luona ennen kotiintuloa. Saa nähdä, miten tavaroiden kanssa käy. Kauhukseni huomasin tällä viikolla, että pyykkinarulla olevista vaatteista vain yksi paita oli sellainen, jonka olin tuonut mukanani Suomesta…

Kotona aion tasan tarkkaan vain lomailla ja nauttia Suomen kesästä. Elokuussa kutsuvatkin taas uudet haasteet – suuntaan Puolaan pariksi viikoksi työleirille. Kyseessä on myöskin lastenleiri, jossa olisi tarkoitus opettaa englantia ja järjestää aktiviteetteja. Mmm, tuntuu kyllä tosi kaukaiselta vielä.

Noniin, nyt lähden keskustaan päin, mennään intialaiseen parin kaverin kanssa syömään. Pakko kyllä palata ajoissa kotiin, kun huomenna herätys ennen seitsemää..

2 Comments:

  • Tervetuloa takaisin Suomeen. Olisi kiva jos ehdittäisiin nähdä joku päivä. Tulen käymään Helsingissä tässä nyt aika monta kertaa heinä-elokuussa niin ehkä nähdään siellä.
    Nauti nyt viimeisistä hetkistä Espanjassa.
    -jenni-

    By Anonymous Anonymous, at 2:19 PM  

  • Hyvää Päyvä!!!

    Soy una chica española acostumbrada a leer blogs de españoles repartidos por el mundo especialmente por en Finlandia ya que considero que es un país del que deberíamos aprender...
    Y me ha surgido la curiosidad de saber si habrían Finlandeses en España escribiendo blogs y por lo que veo parece ser q sí aunque mi finés no llega a ser ni básico y no comprendo vuestros comentarios.

    Sólo espero que estés bien en España y que no nos pongas verdes, jejejeje ;D

    Saludos

    By Anonymous Anonymous, at 4:34 AM  

Post a Comment

<< Home